FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

TICKETS

Wanneer start de ticketverkoop?


Die is al even bezig, dus haast je! Koop hier je tickets!
Waar kan ik tickets kopen?


  • Hier op de website of via deze link
  • Bij de lokale voorverkooppunten: Dagbladhandels Papyrus in Nijlen, ’t Krantje & Aktueel in Herenthout.
Kan ik ook camping tickets kopen?


Nee, want we bieden geen camping aan.
Ik hoorde in het dorp dat Clamotte Rock al uitverkocht is, klopt dat?


Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Kijk even in de Ticketshop. Daar staat per ticket de status. Als je nog een ticket kan bestellen, wacht dan niet te lang, want in 2018 en 2019 waren de zaterdag tickets telkens sold out!
Als Clamotte Rock uitverkocht is, kan ik dan gewoon een kaartje online overkopen van iemand?


Koop enkel je tickets via onze website. Als ze toch uitverkocht zijn, koop dan geen tickets online over! Niet via 2dehands, niet via TicketSwap en ook niet via de comments op onze Facebookposts of eventpagina. De laatste jaren zijn er geregeld gevallen van fraude vastgesteld, waardoor de kans bestaat dat je jouw geld kwijt bent en daarbovenop zelfs niet binnen mag op het festival.
Worden tickets terugbetaald?


Nee. Clamotte Rock betaalt in geen geval aangekochte tickets terug. Ook niet bij programmawijzigingen of als je ‘geen goei keel hebt’, ‘geen dansbenen hebt’ of omdat ‘Niels de Stadtsbader dan toch niet komt, ondanks de vele geruchten die je hoorde’.
Hoeveel kosten de tickets?


​​​​​​€20 voor vrijdag, €30 voor zaterdag en €40 voor combi tickets. Online betaal je hierop nog een servicekost van €0.8 per ticket en 2.5% + btw over je hele order. Deze service fee gaat integraal naar See Tickets (Paylogic), het bedrijf dat de online ticketverkoop regelt. Hier zien wij geen cent van. In de Dagbladhandels Papyrus, ’t Krantje en Aktueel betaal je geen servicekosten.
Ik vind mijn ticket niet, waar moet ik zoeken?


Check eerst je SPAM-folder eens, kans is groot dat je hem daar vindt. Toch niet? Laat je ticket dan nog eens opsturen: https://consumer.paylogic.nl/tickets
Waarom lukt mijn betaling online niet? En andere vragen ivm de e-tickets


LINE UP & PROGRAMMATIE

Ik speel in een band of in een dj of ik ben daar manager van. Wie kan ik omkopen om een plaats op de affiche te bemachtigen?


​​​​​​Bert doet de programmatie, maar is niet omkoopbaar. Stuur jouw bio, demo’s en mixtapes naar programmatie[at]clamotterock.be of oldschool met de post naar Kennedylaan 6, 2288 Bouwel (hij verkiest vinyl).
Waar vind ik de time table?


Als we de puzzel af hebben, vind je de time table terug op onze website.
Ik heb een goede muzieksmaak, kan ik wat tips geven voor de programmatie?


​​​​​​Zet het even op mail, wil je?

PRAKTISCH OP HET FESTIVAL

Hoe kan er betaald worden op het festivalterrein?


Met harde cash, Bancontact (Maestro en Visa/Mastercard) en Payconiq. Er staat géén geldautomaat op het terrein.
Zijn er lockers?


Ja! Grote en kleine. Sommige zelfs met een usb-poort om je mobieltje weer wat jus te geven. Ze kosten tussen de €7 en €10. Probeer wel op te letten bij de instructies en maak een foto van jouw code.
Ik organiseer de vrijgezellen avond van mijn vriend(in). Krijgen we korting of iets anders?


Jouw vriend(in) krijgt al het grootste geschenk ter wereld: onvoorwardelijke liefde in ziekte en gezondheid. Daar kunnen wij moeilijk boven… Jullie zijn echter van harte welkom en gaan ongetwijfeld een toffe dag/weekend tegemoet!
Zijn kinderen toegelaten op het festival?


Ja. Tot 12 jaar zelfs gratis. Maar elk kind en jongere onder 14 dient wél ten allen tijde vergezeld te zijn van een wettelijke voogd. Denk ook aan gehoorbescherming voor je ‘kids’!
Wat doen jullie voor mensen met een beperking?


We voorzien een aangepaste wc. En bij slecht weer zorgen we ervoor dat er een verharde pad is naar de belangrijkste plaatsen (podia, kassa, wc, food en bar)
Zijn er oordoppen op het festival?


Ja, we bieden gratis mouche oordoppen aan. Wil je wat professioneler en/of wat uitleg rond mogelijke gehoorschade? Dan kan je terecht bij onze vrienden van De Tuut Van Tegenwoordig. Ze verkopen verscheidene opties gehoorbescherming op het festival.
Is er camping?


Nee. Voel jij je met jouw vereniging geroepen om een camping te organiseren en zo een jarenlange samenwerking aan te gaan? Stuur dan even een mailtje naar info[at]clamotterock.be en we bekijken of er mogelijkheden zijn in de toekomst.
Mag ik kamperen op de parking?


Nee. Puur voor de veiligheid. Er moest maar eens iemand over jouw tentje rijden, snap je?
Is er hulpverlening?


Het Rode Kruis is van begin tot einde aanwezig. Als het even tegenzit, doe dan niet stoer en spreek meteen een hulpverlener aan.
Wat mag ik niet mee binnen nemen?


Lees het huishoudelijk reglement er eens op na. Maar alle domme dingen mogen NIET, waaronder (maar niet beperkt tot): drugs, vuurwerk, alle vormen van wapens en gevaarlijke voorwerpen (ja ook deo is gevaarlijk), etenswaren en eigen drank, glaswerk, selfiesticks, drones, stoelen, parasols en paraplu’s, huisdieren, BBQ’s, koelkasten, enzovoort enzovoort

VERVOER

Kan je mij de weg uitleggen? Ik kom met de auto.


Tuurlijk: De festivalweide van Clamotte Rock bevindt zich op Oosterhoven in de nabijheid van de Herentalse steenweg te Herenthout. Het festivalterrein vindt u ter hoogte van speelgoedwinkel ‘Happyland’. Volg met je auto de juiste bewegwijzering.
Op de snelweg E313 Antwerpen-Luik neemt u afslag 21, richting Herenthout. Vanaf dan volgt u de bewegwijzering om gemakkelijk het festival te bereiken.
Kan ik met de fiets komen?


Jij bent koning(in)! Niet alleen veilig (glaasje op), maar ook uiterst ecologisch verantwoord. Omdat jullie dit zelf ook wel elk jaar beter en beter beseffen, breiden wij ook elk jaar meer en meer uit met onze fietsenparking. Inclusief parkeerwachters, verlichting én compresseureke voor uwe platte tuub.
Is het festival bereikbaar met het openbaar vervoer?


Dichtstbijzijnde treinstation is dat van Herentals. Op het stationsplein kan u de bus nemen, die op wandelafstand van het festival een halte heeft. We verwijzen u graag door naar de websites van www.delijn.be en www.b-rail.be
Ik heb zelf een feestbus ingelegd naar Clamotte. Kan die daar parkeren?


Bus-poolen vinden we een top idee! Beter zelfs dan plane-pooling. Stuur even een e-mail naar info[at]clamotterock.be om jouw komst aan te kondigen, dan zorgen wij voor een parkeerplek dicht bij de inkom.
Is er een ‘kiss & ride’ zone?


Jazeker. Gewoon de wegwijzers volgen met Parking vanaf de Herentalse Steenweg en daarna kom je de pijl KISS & RIDE tegen. Kan ook zijn dat de deco-ploeg ‘Smossen & Rijn’ heeft geschilderd, maar je kan niet missen.

ALLERLEI

Ik wil graag als vrijwilliger werken op Clamotte Rock, gaat dat?


We zoeken steeds gemotiveerde mensen. Vul ons formulier naar alle eerlijkheid in en wij nemen op tijd contact met jouw op. Belangrijk is dat je alle 5 pagina’s invult. Dit duurt maximum 3 minuten. KLIK HIER VOOR HET FORMULIER
Ik wil graag ‘official partner’ worden van Clamotte Rock dmv sponsoring.


Het is door mensen zoals jij dat wij kunnen blijven bestaan! Dankjewel! Stuur een mailtje naar geert[at]clamotterock.be en hij neemt contact met jou op.
Ik weet graag alles als eerste. Wat kan je mij aanraden?


Allereerst moet je jezelf abonneren op onze nieuwsbrief, maar ook de Facebook en Instagram pagina’s van Clamotte Rock delen het laatste nieuws!
Ik wil met mijn foodtruck op het festival komen staan, heb je nog plaats?


Dat willen er veel, maar wij verzorgen nog met trots onze catering en food zones zelf. Met even verse ingrediënten en nóg meer liefde gemaakt ;-)

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Website by Clamotte Rock