GEEN CLAMOTTE ROCK IN 2020

In deze tijden van crisis voor de gehele festivalsector kunnen ook wij meer dan ooit jullie support gebruiken. Daarom belonen we iedereen die meegaat naar 2021 met twee consumptiebonnen!

 

Een cadeautje van ons voor jouw vertrouwen en steun aan Clamotte Rock. Zo kunnen we gepast klinken in 2021 op 25 jaar Hooifeestencomité vzw en 10 jaar Clamotte Rock!

HIERONDER HEB JE ALVAST DE ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN:

Wat gebeurt er met mijn aangekocht(e) e-ticket(s)?


Je ticket blijft geldig voor 2021. Hou dit goed bij! Iedereen met een e-ticket wordt persoonlijk gecontacteerd via email. De waarde van je ticket zal behouden blijven in 2021. Hoe dit praktisch in zijn werk gaat, verneem je persoonlijk via email op een later moment. Iedereen die zijn ticket bijhoudt, krijg van ons een voucher toegestuurd voor twee consumptiebonnen in 2021.
In 2021 doen we 3 dagen festival omdat het een jubileumeditie wordt. Aangekochte combi-tickets zullen geldig blijven voor vrijdag 14 en zaterdag 15 mei 2021. Voor donderdag 13 mei dient nog een apart ticket gekocht te worden.
Ik heb een hard-copy ticket gekocht via een dagbladhandel. Wat gebeurt hier mee?


Hou deze goed bij, deze blijft ook geldig voor 2021. Hang ze aan de koelkast of stop ze ergens veilig weg, want op vertoon van jouw ticket aan de bonnenkassa, ontvang jij jouw twee consumptiebonnen voor 2021.
In 2021 doen we 3 dagen festival omdat het een jubileumeditie wordt. Aangekochte combi-tickets zullen geldig blijven voor vrijdag 14 en zaterdag 15 mei 2021. Voor donderdag 13 mei dient nog een apart ticket gekocht te worden
Wanneer vindt Clamotte Rock 2021 plaats?


13-14-15 mei 2021. Inderdaad je leest het goed: weer een editie met 3 dagen ter ere van 25 jaar Hooifeestencomité vzw en 10 jaar Clamotte Rock
Hoe ziet de line-up er uit voor 2021?


We proberen in de komende dagen zo veel mogelijk, als niet àlle, artiesten van 2020 over te zetten naar 2021. En wie weet volgen er nog leuke extraatjes! Bart Peeters komt al zeker op 14 mei 2021 en de volgende artiesten hebben reeds bevestigd voor 15 mei 2021: Dr Lektroluv, Warhola, Glints, Rhea, The Darkraver, Sloper, Superstyling, Hypesquad, Dj Jan, Laston & Geo, Dj Kerck. De gesprekken met Wolfmother zijn nog volop aan de gang.
Kan ik nog tickets kopen voor 2021?


Clamotte Rock was nog niet uitverkocht. Je hebt nog tot en met 30 april de tijd om een ticket te kopen aan de huidige voorwaarden INCLUSIEF de twee gratis consumptiebonnen. Daarna kan eventueel een lichte prijsstijging plaatsvinden en vervalt het aanbod van de gratis consumptiebonnen. Wel een waarschuwing: we zaten reeds over de helft van onze capaciteit!
Ik was sponsor/partner voor de editie van 2020. Wat gebeurt er met mijn betaling?


Reeds betaalde sponsorpakketten en partnerships blijven geldig voor 2021. Indien je hier nog specifieke vragen over hebt, contacteer Geert[at]clamotterock[.]be
Ik heb nog een andere vraag, waar stel ik die?


Alle andere vragen stuur je best naar info[at]clamotterock[.]be.
Ik heb een gratis ticket gewonnen, blijft dit nog geldig?


Jazeker, deze blijft ook geldig voor 2021. We sturen alle gratis gewonnen tickets binnenkort uit. Bij deze tickets krijg je echter geen gratis consumptiebonnen.
Kan ik mijn e-ticket terugbetaald krijgen?


Kun je in 2021 er niet bij zijn, dan kan je om een refund vragen. Alle tickethouders van e-tickets zullen ten laatste in mei een e-mail krijgen met meer info ivm het al dan niet terugbetalen van de tickets.
Kan ik mijn hard-copy ticket terugbetaald krijgen dat ik in de krantenwinkel heb gekocht?


Als je een hard-copy ticket hebt en deze terugbetaald wil hebben, volg dan volgende procedure. Tickets worden NIET terugbetaald in de krantenwinkels!
Je hebt hiervoor tijd tot en met 30 april 2020:

  • Stuur een e-mail naar info[at]clamotterock[.]be
  • Vermeld het 13-cijferige nummer dat onder de barcode staat.
  • Vermeld het IBAN bankrekening nummer waarop de terugbetaling moet gebeuren.
  • Voeg een duidelijke foto toe van het volledige ticket.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Website by Clamotte Rock