Praktische informatie

Clamotte Rock is ontstaan uit het vroegere Hooifeesten-festival en gaat dit jaar voor de drieëntwintigste keer door. Ons festival streeft naar variatie, betaalbaarheid en bovenal gezelligheid. Onze affiche is niet in één vakje te stoppen. Op onze festivalweide passeert een bonte stoet van rock, pop, punk, techno, drum’n’bass, house, electro... Bands en dj’s mixen we naadloos in elkaar. Laat onze variatie u verrassen!

Wanneer

Op vrijdag 31 mei bent u welkom tussen 18u00 en 01u00.

Op zaterdag 1 juni is onze weide al vanaf 13u30 toegankelijk. Om 1.30u ’s nachts bollen de beats uit.

Waar

Gps-adres: Oosterhoven, 2270 Herenthout

Festivalterrein Trees Clamotte

Parking

Ja! Groot, gratis en grasgroen!
Parking is vlak naast de festivalweide gelegen. We roepen iedereen op om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Het milieu wil ook wat!

woov-icon.png

Download de app voor de festival map. Vindt gemakkelijk je vrienden terug via http://Woov.com/ClamotteRock

Locatie

De festivalweide van Clamotte Rock bevindt zich in de nabijheid van de Herentalse steenweg te Herenthout. Het festivalterrein vindt u ter hoogte van speelgoedwinkel 'HAPPYLAND'.

Clamotterock is vlot bereikbaar met de wagen.

Op de snelweg E313 Antwerpen-Luik neemt u afslag 21, richting Herenthout. Vanaf dan volgt u de bewegwijzering om gemakkelijk het festival te bereiken

Wij moedigen lokale festivalbezoekers aan om met de fiets te komen, en voorzien uitgebreide fietsenstalling.

Dichtstbijzijnde treinstation is dat van Herentals. Op het stationsplein kan u buslijn 511 nemen, die op wandelafstand van het festival een halte heeft.

Huishoudelijk reglement

Er is GEEN camping voorzien op het festival.

 

Toiletten en parking zijn op Clamotte Rock volledig gratis. Clamotte Rock wil bovenal een budgettair vriendelijk festival zijn. 
Gezelligheid daar zorgen wij voor, samen met u! Daarom is het VERBODEN om:

  • eigen drank of voedsel mee te brengen

  • wapens of drugs binnen te smokkelen

  • te vechten, tenzij u een kleuter bent

  • vuurtjes te stoken

  • tickets die u via commerciële weg verkregen heeft door te verkopen

  • handel te drijven zonder toestemming van de organisatie

Overtreders vliegen van de weide!

​Het Rode Kruis is van begin tot einde aanwezig.

 

Als het even tegenzit, doe dan niet stoer en spreek meteen een hulpverlener aan.De wet verbiedt om alcohol te verkopen of te serveren aan bezoekers jonger dan 16 jaar. Door middel van het juiste polsbandje, kan u de gewenste drank verkrijgen en benuttigen. Wat betreft sterke drank ligt deze grens op 18 jaar. De organisatie brengt alle tappers, medewerkers en standhouders duidelijk op de hoogte van deze wettelijke bepaling. Bij twijfel mogen ze de verkoop weigeren. U mag uit eigen beweging en aan de hand van uw identiteitskaart de verkoper aantonen dat u wel de vereiste leeftijd hebt.

 

Tijdens Clamotte Rock nemen we foto’s en draaien we beelden. Bezoekers geven door het betreden van ons festivalterrein hun stilzwijgende goedkeuring aan de organisatie om deze beelden te gebruiken in communicatie over Clamotte Rock.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Website by Clamotte Rock